Soligt och skönt

Sitter och kollar på disney channel xD och har inget att göra. Finns ju absolut ingenting att göra -.-.
Men iallafall skolan idag va la sådär. från 10 över 8 till halv 10 va vi ute efter vägen och städade , Vilket var sådär. Riktigt skönt ute var de iallafall :) är ju de än (Y) det gillas verkligen :)
Imorn är sista dagen på denna vecka :) riktigt skönt faktiskt. Och snart är det skolaslutning också. Sen är de äntligen sommarlov! Det älskar jag verkligen . :P
Hoppas att Dinni ringer upp snart så vi kan gå ner till plan och lira lite boll. Menade och träna med killarna idag . Men de blir de nog inget med :s
Men får ju röra lite på sig sen iallafall :) är sugen på något gott att äta . typ baka något . Men har ju inte ork till de :S ;) haha Lat. Men iallafall får väl göra de snart då :)
Vet inte vad det är för fel på min arm heller de typ bränner till i den typ 5-6 gånger om dagen . Och det är inte vanligt :( så hoppas inte benet ligger på någon närv eller något bara . Men det märks när vi kommer dit.
På torsdag är det Lesjöfors marken också. Men det är väl inte större än något annat år, isåfall mindre. Blir la bara att köpa godis sen kolla på när småungarna dansar och sjunger, dom är så söööta (A)
men nu ska jag kanske orka och baka något :) tjoheeej

jfdoasghakigbsa

kom fårn skolan för typ en halvtimme sen :p ! Har haft 2 prov idag och ett är jag inte ens klar med . :s Det gillas  inte . Nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver med Jonas :)! ska kolla på lite bloggar snart :)! sen ska jag ner och äta lite .
Jag menade gå på träningen idag. Men det sket sig idag på gympan :@ men jaja.
Åker till Liseber på fredag med Pappa , annika henner barn och Älskling :D kanon (Y) ;)
men jaja heeej

Mamma

Vad skulle jag göra utan dig? Jag skulle inte klara mig ♥
Du ställer alltid upp och finns alltid där för mig ♥
Jag älskar dej mamma <3

Inte gick jorden under igår/inatt

Hellu,Inte gick jorden under inatt/igår eller vad man ska säga . Jag är lättpåverkad så såklart började jag små tro lite på den där galna gubben .Men sån snäll älskling jag har lugnade han mig :D <3 sitter hemma nu och kollar på film :)! Och skriver med Syster och Älskling ! (y)
Emelie kom hem runt halv 6 eller något :P så då skjutsa dom hem mig och felix . Felix kom vid kvart över 4 så jag slapp och sitta där själv när älskling åkt :( han åkte ju till sunne idag :/ vilket jag absolut inte gillar! grymt jobbigt att vara ifrån honom :'(♥
Men nu får man ju hoppas att veckan går fort. och på fredan blir de kanske åka till liseberg (y) Greaaat ;)
Väntar på att mamma ska komma hem med mat till oss med :D ! Det gillas.
Imorn blire gå till skolan som vanligt . Ha samma vanliga tråkiga lektioner . Sen efter skolan ska jag åka in till pappa tror jag . Ska även träffa syster där också . Om hon ahr tid . Men såklart hon har tid med mig ;)
Ajjjjja
hörsdaaaheeej

bhuhuhu

Nyss ätit mig proppmätt. Ätit kycklignggets och ris med älsk :)<3
kollar på my sweet 16teen eler vad det hete. Fyfan vad bortskämda alla där är asså ;o !har  inte  mer o skriva . hörsdahaaaj

Hundvakt

Halliuu. Sitter i soffan och kollar på tv nu :) vaknade kvart över nio eller något sånt . Eller jag blev väckt av Jenny och Barco då ;) är ju hundvakt åt dom. Men lite svårt är det ju eftersom dom inte kan va i samma rum eftersom Jenny löper . Men de får väl gå :) lite små drygt blir det att sitta här hela dagarna . Men det är ju bara idag och imorn kvar sen kommer ju Emelie hem :) Har ju sällskap av Jonas som tur är :)
Det blir nog mer än ett inlägg idag eftersom jag inte har mycket att göra. Men då har jag ju inte något att skriva om?;o men jag får väl hitta på något ;) !
Tänkte gå ut och kasta lite boll med Barco eller Jenny , beror på vem som har mest ork ;)!

Jonas Olsson-Always togheter

Du är den bästa som finns, Du är de bästa som hänt mig . Utan dig skulle jag inte klara mig .
Du är den undebaraste som finns. Jag vill alltid ha dig vid mig sida älskling <3 ingen är som du . Ingen är så underbar som du är <3
Du är de finaste och vackraste som finns på denna jord. <3 Du är en ängel älskling , du får mig lycklig <3 med dig behöver jag inte fejka mina skratt och leénden . Du finns alltid vid min sida bby <3 Du finns alltid när jag behöver någon att prata med <3
Du förstår alltid när jag berättar något. Du säger alltid det bästa , Och ajg kan säga precis allt till dig älskling <3
Jag älskar dej så grymt mycket älskling ♥ du kommer aldrig aldrig fatta hur mycket du betyder för mig <3
Sen vi blev tillsammans har jag blivit mcyket gladare och vågar mycket mer . Jag är inte längre den tysta personen som inte vågar säga ifrån . Du har gjort så jag fått bättre självförtroende älskling ♥
Du hjälpte mig upp när jag var på botten . Du gjorde så jag började tro på kärlek igen . ♥
Första gången jag såg dej bestämde jag mig att dej ska jag ha ♥ har aldrig mött en så vacker snäll underbar person ♥
Du är mitt allt, mitt liv , mitt hjärta ♥
23/7-2010 då det blev vi ♥
30/4-2011 då jag förlovade mig med världens underbaraste kille ♥
Kommer aldrig sluta älska dej ♥♥♥
Jag älskar dej föralltid ♥

14:23

Halluuu.
kom nyss in efter en promenad med Vovven. Kom hem från skolan typ vid 2 och gick då ut med timmy :) !
Nu sitter ajg här och kollar runt lite . Ska snart kolla om det finns några fina navelsmycken man kan skicka efter (y)
sen blire äta sen till älksling igen :D
tjooo

12:53

12:53 är klockan och jag gör nästan ingenting . Sitter och kollar på tv med bror nu. Eftersom bägge två sitter i soffan och är sjuka. Stackars oss . Idag kommer älskling hem :)! Åker nog dit och sover nog hemma hos honom inatt :) det gillas. Det finns inget bättre än att lägga sig och somna brevid Snutt och sen vakna brevid honom . Helt underbart (Y)
Men nu har jag ju inget mer att skriva :( vilket inte är bra . får se om jag kan blogga något mer idag. Men de märks :)!
tjohej

16:11

Heeej , Sitter här och har ingenting att göra. absolut ingenting . kul liv fanny ! Fast neeee.
ajja kom iallafall från skolan runt kvart i 3 , lite små tjafs i skolan också , men det löser sig . jag tar inte åt mig ett dugg :)  ! hehe .
men iallfall jag va med på gympan idag . Och de gick verkligen bra :) Lite ont fick jag men ändå :)
nu ska jag kolla lite bloggar
heej

09:45

Klockan är kvart i 10 och det är studiedag, och jag är vaken :o de är ju inte precis som de brukar ? eller?
ajja iallafall nu är jag uppe och jag sitter med min sjuka stackars bror och kollar på pokémon (y)
Sen vid ett drar jag och Marika och hälsar på Jonas :)

Har inte mer intressant att skriva . Men hörs senare säkert :)

tjoheeej

21:58

Som ni ser är klockan snart 10 och jag har jätte tråkigt . Men de är väl så ibland .
Helgen har varit kanon . Har vart med älsklingen såklart. Men i fredags var vi och åt mat hos Syster och sen så färgade hon håret på mig . Jag har äntligen tillbaka mitt blonda hår ! Det gillas. Kan lägga upp en bild senare eller imorn. :) Och igår gjorde vi typ ingenting , riktigt skönt faktiskt. Kollade på Melodifestivalsaken igår också . Och tyckte att Eric var värd att vinna men blir väl aldrig som man vill! Men bra gjort av han . Han kom ju iallafall 3:a .
Idag så Vaknade vi runt halv 12 och vid halv 4 åkte vi och kollade på fotboll sen vid halv 6 åkte jonas till sunne :( Det gillas verkligen inte ! Så nu sitter man själv här hemma och småkollar lite på hockeyn . Hoppas verkligen sverige vinner i den iallafall (y) . Ska nog snart kolla runt lite på olika klädesaffärer och se om det finns något till skolavslutningen! bara 6 veckor kvar .  De går nog fort.

Men nu ska jag kolla lite .

hejjjjihååå


härlig bild

lalalalala

dåligt med bloggande blir de :S
men men nu är ajg tillbaka och ska försöka bli bättre. Ska försöka övertala min snälla vän marika att göra en header till mig (A) . men iaf, skolan idag va la bra. sen så gick ajg hem när syslöjden börja för har ju brutit nyckelbene så orkar knappt något. Min älkling åkte igår :( det gillas verkligen inte :'( Men får hoppas veckan gå fort. nu orkar jag itne skriva mer tjofräs

RSS 2.0