1310

Sitter nu hos farfar och har nyss ätit lite, för va så dunderhungrig xD!
Jag och Jonas åkte in till stan igår vid halv5 -5 . och när vi kom till stan så spelade vi fotboll och lite med erik,rasmus och isac :)! men vet inte vad jag ska skriva mer :s eller jo jag fyller år snart yehhaaa :D
men ajja heeej


1350

Nu sitter jag hemma och väntar på mat. Åkte hem vid 12 idag. och ska tillbaka till Jonas snart eller om en stund! har inga sms kvar heller :'(  Ledsen flicka!! men men .
har inte mer o skriva tjohej

0029

hejsan , Är usel på detta med att hålla igång bloggen(A) ! Men har inte haft tid, Igår så hann jaag inte för då var jag i persberg hela dagen . Och idag så har jag vart uppe vid Jonas Farmor :)och på kvällen så tränade jag Saga lite , gick kanon bra . Hon blir bara bättre och bättre på de :) Riktigt bra dag faktiskt :) Men alla dagar är bra om man är med Jonas :) Nu sitter jag här brevid älskling , Han sitter och kollar på något dret på youtube och jag sitter här och kollar runt men finns ju inget att kolla på ju -.-' Sitter ochh skriver med linnéa också :) saknar den bruden ! Men får se , vi ska nogg ses snart som tur är . Men bloggar kanske lite mer senare om jag kommer på något att blogga om :)

pössheej

18/6-2011

hejsan, länge sen nu :s inte bra . Men jaja.
idag gick man upp klockan 06.00 för att åka till karlstad klockan 07.00 på hundutställning med Saga :) !
Gick riktigt bra , är verkligen stolt över den lilla tösen :) ! Hon blev bir och big 3 :)
tycker hon sköter sig jätte bra också :)
Vi var väl hemma runt 5 och då åkte jag hem till mamma en stund och pratade lite med henne . Sen åkte jag tillbaka till Jonas :)! och nu sitter vi vid varsin dator :P

ajja nu har jag la inte mycket mer och skriva :)

syns la :)

Jag Har VÄRLDENS bästa kille :D<3

ännu en dag med fint väder :)

Vaknade halv två för att solen sken i öga på mig :) men de va härligt kan jag lova :)
har inte gjort så mycket mer än att vart hemma en stund idag . Men nu är jag vid älskling igen .
Blir nog ut en sväg ikväll med :)
göttans . men skriver väl senare om ag har tid,
tjo

kanonväder

Har vart kanonväder hela dagen :) riktigt skönt .
Jag och Älskling har varit ute rätt så mycket idag faktiskt :) vi vaknade runt 12 gick upp och åt vid halv 1 , sen la vi oss och kollade på 2and½men . Älskar serien ! Sen vid halv 3 någon gån så gick vi till ica , sen hem och gjorde mat . efter det har vi typ vart o fiska :D rätt så kul. Men jag har verkligen inte tålamod för det kan jag lova.! Imorn blire nog att ta de rätt så lugnt hela dagen :) ska sova hur länge som helst ;)

men jajajajja
inget mer o skriva .

hörsdaheej :D


RSS 2.0